Kids festival: Animatiefilms - REKKER

GC De Kroon
JB Vandendrieschstraat 19, 1082 Sint-Agatha-Berchem
27/02/2022
KRO21REKKER
Vanaf 10:30 tot 15:00
Kids festival
Heel de maand februari kan je op verschillende plekken in Sint-Agatha-Berchem gaan kijken naar jeugdvoorstellingen. Van kortfilms tot theater, van workshops tot circus.

Kortfilmfeest - REKKER
Rekker heeft de mooiste animatiefilms rond dieren en liefde uitgekozen. Het programma ‘Allemaal Beestjes’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De selectie ‘All About Love’ is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Allemaal beestjes (3+) om 10u30 in GC De kroon
Kiki la plume (Nicolas Bianco et Julie Rembauville, FR, 2021)
Sluit je ogen en stel je een geel donzig vogeltje voor dat de hele tijd rondjes loopt in een kooitje. Dat is Kiki. Hij verveelt zich te pletter! Tot hij weet te ontsnappen, de wijde wereld in. Dat lijkt eenvoudiger gezegd dan gedaan. Kiki moet nu leren leven als een échte vogel: zelf voedsel zoeken, een nestje maken en… vliegen!
Bat time (Elene Walf, G, 2015)
Vleermuis voelt zich eenzaam op de boerderij. Overdag is het een en al leven en bedrijvigheid maar dan wil hij slapen. s’ Avonds als hij ontwaakt zijn alle dieren in dromenland. Hij verlangt heel erg naar een speelkameraadje!
Astralium (Lucie Andouche, FR, 2020)
Betoverende film over een meisje dat een plas naast de zee omtovert tot een perfect paradijs vol onderwaterleven.

All about love (7+) om 14u30 in GC De kroon
Sounds between the Crowns (Filip Diviak, FR, 2020)
Een muzikant ‘zonder papieren’ wordt de stad uitgejaagd nadat hij de aandacht trok van de prinses. Zijn instrument wordt door de wachters vernietigd. Zijn liefde voor de muziek blijkt sterker dan het onheil.
Avec le do de la cuillière (ESMA, FR, 2019)
In de keuken kijkt een jonge vrouw met grote tegenzin aan tegen een gigantische berg afwas. Tot exotische tonen haar via de leidingen bereiken. Yes, ze vliegt er helemaal in!
Not Today (Marine Jacobs, B, 2020)
Oma gaat, gedreven door een ontembare levenslust, de strijd aan met Pietje de Dood.
Latitude du printemps (Rubika Animation, FR, 2020)
Aan de rand van de weg wordt een hond achtergelaten, vastgebonden aan een lantaarnpaal. Hij voelt zich eenzaam tot een jonge astronaut en een fietsfanaat hem vinden.

Prijslijst

  • Ticket:
    • Standaardprijs: €3,00

Reservatie data

  1. 15/12/2021 09:00 tot 27/02/2022 13:30 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top