Kids festival: 'KLAUW!' - Villanella & Hanneke Paauwe

02/02/2022
KRO22KLAUW
Vanaf 14:00 tot 15:00
Kidsfestival
Heel de maand februari kan je op verschillende plekken in Sint-Agatha-Berchem gaan kijken naar jeugdvoorstellingen. Van kortfilms tot theater, van workshops tot circus.

Villanella en Hanneke Paauwe met 'KLAUW!'
Wauw, wauw, wauw. Wij zijn KLAUW!! De geweldige club van geweldige én moedige kinderen. We willen niet bang zijn dat we nooit de eerste, de beste, de slimste, de mooiste, zullen zijn. Ben jij het ook beu om bang gemaakt te worden? Om altijd te moeten concurreren? Kom bij KLAUW! Extra leden zijn welkom. Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou? Is angst een aangename raadgever? Heb jij dezelfde angsten als mama en papa? Kan je angst zaaien? Is angst besmettelijk? Is bang zijn gezond? Wat is erger: bang zijn, of bang maken? ‘KLAUW!’ onderzoekt de vele gezichten, tactieken en gevolgen van angst. Het wordt een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen en gevaar. Voor het recht van kinderen om bang te mogen zijn. Een hilarische horrorvoorstelling over angst en moed. Over kracht en hoop.

Credits
Tekst & regie Hanneke Paauwe
Spel Eva Schram, Anna Vercammen & Bert Dobbelaere
Kostuums Sara Dykmans
Soundscape Gerrit Valckenaers
Decor Stef Stessel
Choreografie Karolien Verlinden
Productie De Studio & Cinderella
Coproductie Perpodium met de steun van de Vlaamse Overheid & de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid met dank aan GC De kroon


Duur: 60 min
Leeftijd: 8+
Taal: Nederlands

Prijslijst

  • Ticket:
    • Standaardprijs: €5,00
    • Paspartoe-Kansentarief: €3,00
    • -12 jaar: €3,00

Reservatie data

  1. 13/12/2021 09:00 tot 02/02/2022 13:30 (Iedereen)

Inschrijven niet mogelijk

back to top