Velt - lang leven de oogst

01/01/1925 - 01/01/2010
7 vrije plaatsen
Avond
2025langlevendeoogst
Gaat door op:
04/11/2025
Van 19:00 tot 21:30
Prijs: € 10.00
Paspartoe-Kansentarief: €2,00 geldig vanaf 12/06/2025 tot 04/11/2025
e leert de verschillende technieken kennen om groenten en fruit langer te bewaren, alles over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen, fermenteren, etc. Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je hiervoor nodig? Hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren? Het komt allemaal aan bod.
Heb je zelfgemaakte jam, chutney of notenporto? Breng ze gerust mee,
dan proeven en bespreken we de technieken.
Na de theorie gaan we zelf aan de slag.

Inschrijvingsdata
  1. 12/06/2025 09:00 tot 03/11/2025 12:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer hier

back to top