Workshop: Verzorg je huid met natuurlijke oliën (avond)

GC Essegem
Leopold I-straat 329, 1090 Jette
Avond
ESS2223_WorkshopHuidverzorgingAV
Gaat door op:
06/10/2022
Van 18:30 tot 21:30
Prijs: € 12.00
Paspartoe-Kansentarief: €2,00
Onze huid is een biologische barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar hoe ouder je wordt, hoe gevoeliger en dunner die barrière wordt. Onze huid vertoont sporen van veroudering. En ook onze geestelijke en fysieke gesteldheid hebben een invloed op de gezondheid van de huid.

De cosmetica-industrie speelt hier gretig op in en prijst allerlei middeltjes aan om je huid er fris en jong te laten uitzien. De werking van deze producten laten we in het midden, vast staat dat ze vol artificiële bestanddelen zitten. Plantaardige en essentiële oliën zijn, net als hun chemische tegenhangers, geen wondermiddelen. Wel kunnen ze op natuurlijke wijze de huid ondersteunen en verzorgen.

Help je huid een handje en kom naar deze workshop. Je krijgt uitleg over de wetenschappelijke aromatherapie, ontdekt de werking van enkele interessante plantaardige en essentiële oliën en leert hoe je ze veilig kan gebruiken. Van droge of net vette huid, over insectenbeten en blauwe plekken tot zonnebrand, heel wat dagdagelijkse toepassingen zijn mogelijk. Op het einde van de workshop stel je zelf jouw persoonlijke product samen en krijg je een receptenboekje mee naar huis.

Prijs is inclusief materiaalkost en receptenboekje.

Info: essegem@vgc.be - 02 427 80 39

Inschrijvingsdata
  1. 15/06/2022 09:00 tot 05/10/2022 12:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer hier

back to top