Comedy Time: Quinten Quartz Cabrio Leon

GC De Kroon
JB Vandendrieschstraat 19, 1082 Sint-Agatha-Berchem
<5 vrije plaatsen
22/10/2021
KRO21CT
Vanaf 20:00 tot 23:00
Naast de Quality Times, die zich richten op lokaal muzikaal talent, start De kroon nu ook met Comedy Times. Met enkel een micro en u als publiek trekken lokale, beginnende (of al iets meer ervaren) comedians naar De kroon om u te verrassen met scherpe observaties, absurde verhalen of gewoon grappen en grollen!

Quinten Quartz Cabrio Leon
Quinten Quartz Cabrio Leon (QQCL) is met comedy begonnen als zelftherapie. Tegen zichzelf, tegen mensen en de wereld in het algemeen. Humor zoals bier: soms licht, soms donker. Tijdens zijn ervaringen als stadsgids in Brussel begon de filmmaker en acteur van opleiding humor in zijn rondleidingen te verwerken. Om het repetitieve karakter van zijn dagdagelijkse routine te doorbreken en evengoed om zijn klanten een unieke ervaring te kunnen aanbieden. Met succes zo bleek. QQCL begon kort nadien, in 2019, met het organiseren van eigen comedy avonden, verspreid over het ganse Brusselse Gewest, op aanvraag van een stijgend aantal café-uitbaters. In december van datzelfde jaar nam de comedian ook deel aan de Humorklas van Radio 2, waar hij een finaleplaats in de wacht wist te slepen. Als ‘Master of Ceremonies’ (MC) is hij op 22 oktober verantwoordelijk voor de selectie en inleiding van lokaal, humoristisch talent uit Brussel en Vlaanderen, dat uw kaak- en buikspieren op de proef komt stellen in Dkantine. Voor deze eerste editie van Comedy Time nodigt QQCL Kathleen Peeters, Sam Kiebooms, Vincent Vandermeersche, Wim Vandoren, Yannick Joos en Karel De Rijcke uit. Gewapend met niet meer dan een micro en een creatieve hersenpan zullen zij hun best doen om u van uw stoel te doen vallen!

Tijdstip: 22 oktober om 20u
Locatie: Dkantine van GC De kroon (J.B. Vandendrieschstraat 19, 1082 SAB)
Prijs: GRATIS

Dit evenement maakt gebruik van het Covid Safe Ticket (CTS). Breng je CTS (digitaal of op papier) en identiteitsbewijs mee naar de voorstelling. Meer info op www.covidsafe.be

Haast u! Er zijn nog maar enkele plaatsen over.

Prijslijst

  • Ticket:
    • Standaardprijs: €0,00

Reservatie data

  1. 22/09/2021 00:00 tot 22/10/2021 17:00 (Iedereen)
Stap 1 van 3

Persoonlijke info

Om tickets te kopen gelieve eerst uw e-mailadres in te geven

back to top